Menu Premium

‘Playground Studio’s Fable 4 artwork uitgelekt’

Hylke Haagsma 26/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is concept art uitgelekt wat mogelijk van Fable 4 is. De concept art zou afkomstig zijn van Playground Studio’s. Rondom de studio zijn al langer de geruchten dat ze aan een nieuwe Fable zouden werken. Zij zouden het stokje overnemen van het gesloten Lionhead Studio’s.

Terug naar Albion in Fable 4?

Via Twitter kwam het de wijde wereld in. Het artwork is afkomstig van de Braziliaanse Rodrigo Idalino en was te vinden op Artstation. Al gauw nadat de art ontdekt was werd het verwijderd door de artiest. Maar het was al te laat en het is gelukkig opgeslagen zodat jullie het kunnen zien! Het gaat om een vrouwelijk personage dat is gebaseerd op Anne Hathaway.

Ook is te zien dat haar vader waarschijnlijk een visser is die haar verschillende knopen leert als kind. Ook zijn er medicijnen te vinden die zeeziekte tegen zouden moeten gaan, iets wat alleen maar meer wijst op “de zee” als bijkomstig thema. Wij kunnen persoonlijk niet wachten op de aankondiging van de nieuwe Fable en hopen dan ook dat Xbox deze franchise weer nieuw leven in blaast.

Wat denken jullie? Officieel artwork? En zien jullie Fable 4 wel zitten? Laat in de comments vooral weten wat je van Fable 4 zou willen zien! In welke tijd moet het zich afspelen? Verder de toekomst in of toch terug naar the old kingdom?

Fable 4

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch