Menu Premium

Phantasy Star Online 2 komt begin 2013

Gamekings Redactie 09/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een persbericht dat te lezen is op Phantasy Star Online community website PSO World, staat dat de tweede incarnatie van de free-to-play(!) MMO action-RPG uitkomt in Noord-Amerika en Europa begin 2013.

Om precies te zijn staat er op PSO World een bericht dat Phantasy Star Online 2 uitkomt “early 2013”. Het officiële bericht van SEGA komt later vandaag. Het vervolg op de bijzondere MMORPG, die op de Dreamcast uitgekomen was in 2001, komt dan toch werkelijk naar je toe volgend jaar. Het origineel was zijn tijd ver vooruit, met online gameplay op je console, wat in die tijd nog niet zo gewoon was als nu.

Chris Olson, SEGA’s Vice President of Digital Business zegt er het volgende over in het persbericht: “Phantasy Star Online was een revolutionaire game toen het uitkwam, en we willen er zeker van zijn dat de opvolger net zo ambitieus is. We kijken er naar uit om Phantasy Star Online 2’s unieke, easy-to-access multiplayer actie aan de wereld te introduceren!”

De game bevat een vet, sci-fi fantasy universum met prachtige omgevingen, bijzondere wezens en epische avonturen. Dit gaat gepaard met revolutionaire real-time combat en third-person actie met keiharde combo’s en counters voor jou om te perfectioneren.

Verder heeft het een flexibel, class-based leveling systeem, waar jij jouw eigen speelstijl op los kan laten op het gebied van melee, ranged en magic wapen types. Naast dit alles heeft de game nu willekeurige dungeon maps en komen er onverwachte dingen op je pad zodat de ervaring anders is voor elke speler.

Uiteraard heeft de game een uitgebreid character creation systeem zodat jij jouw Human, Newmen of CAST karakter zo uniek en speciaal kan maken als je zelf wilt.

Phantasy Star Online 2 komt uit op PC, Vita, iOS en Android.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch