Menu Premium

People Can Fly werkt aan twee nieuwe games

Joep Omes 16/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

People Can Fly, de studio achter onder anderen het populaire Bulletstorm uit 2011, werkt aan twee nieuwe games. In een interview met Gamepressure vertelt de CEO, Sebastian Wojciechowski, dat ze op dit moment aan twee projecten werken; een AAA shooter en een kleiner project, waarover we later dit jaar meer te horen krijgen.

We weten dus eigenlijk nog helemaal niets over de beide games, maar de studio heeft al wel een uitgever voor de shooter waar ze aan werken. De studio heeft dankzij Bulletstorm en de delen van Gears of War waar ze aan heeft meegewerkt natuurlijk ervaring met het genre en werkt sinds begin dit jaar aan de game.

Dat de ontwikkelaar goede shooters maakt, weten we: omdat Epic Games zo onder de indruk was van Bulletstorm, kocht het bedrijf People Can Fly. De studio heeft voor een poos onder de vlag van Epic Games gevaren, tot vorig jaar juni werd aangekondigd dat zij hun moederbedrijf verlieten en wederom onafhankelijk zouden zijn. Ben jij fan van het werk van deze Poolse studio? Ga jij die games checken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG247

People Can Fly werkt aan twee nieuwe games

People Can Fly werkt aan twee nieuwe games

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch