Menu Premium

PC-versie aangekondigd van Ryse: Son of Rome

Karen Koch 07/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij de lancering van de Xbox One was Ryse: Son of Rome één van de exclusieve titels waarmee Microsoft mensen wilde overtuigen om hun systeem aan te schaffen. Nu zal deze game binnenkort geen goed argument meer zijn, want er is een PC-versie aangekondigd van Ryse: Son of Rome. Deze versie zal in de herfst al beschikbaar zijn, inclusief alle DLC die tot nu toe is verschenen.

De game werd bij de release onthaald als een van de meest fantastisch uitziende Xbox One games, ondanks dat het niet op 1080p draaide, maar op 900p. De PC-versie heeft dit opgemerkt en slaat hier ook zijn slag. De game wordt lekker opgepoetst tot een resolutie van maar liefst 4K. Dit is vooral gedaan om te laten zien wat voor resultaat high-end PC’s met de CRYENGINE kunnen boeken. Volgens de ontwikkelaars is het resultaat ervan in ieder geval spectaculair.

Mensen die de PC-versie van Ryse: Son of Rome aanschaffen, zullen ook alle DLC die tot nu toe is uitgekomen voor de Xbox One-versie, erbij krijgen. Dit zijn de Colloseum Pack, de Mars’ Chosen Pack, het Duel of Fates Pack en het Morituri Pack. In totaal krijgen de gamers dankzij deze DLC toegang tot vijf nieuwe skins, elf Arena maps, vijf solo Arena maps, de Survival game mode en nog meer. Ook zullen PC-gamers toegang krijgen tot de Ruins multiplayer map en een exclusief zwaard dat bij de Xbox One versie alleen bij de Special Edition van de game hoorde.

Ondanks dat de game deze herfst al verschijnt, is er nog geen datum bekend. Wel staan de ontwikkelaars te springen om de nieuwe, mooiere versie van de game naar de fans toe te brengen. Nog maximaal een paar maanden wachten dus, voordat ook PC-gamers Ryse: Son of Rome in huis kunnen halen.

PC-versie aangekondigd van Ryse: Son of Rome

PC-versie aangekondigd van Ryse: Son of Rome

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch