Menu Premium

Patapon 3 verschijnt volgende week op de PlayStation Vita

Gamekings Redactie 17/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Patapon 3 verschijnt volgende week op de PlayStation Vita. Eindelijk kunnen ook PS Vita spelers zich een weg drummen door het laatste deel van deze rhythm game en de dappere Patapons bijstaan in hun strijd.

Het nieuws over het verschijnen van Patapon 3 voor de PS Vita werd bekend gemaakt door Sid Shuman in de Playstation Blogcast.  Voor wie dit goede nieuws nog met eigen oren wil horen: het gaat om episode 62 van de Blogcast. Volgende week wordt Patapon 3 samen met de PSN update beschikbaar gemaakt.

Patapon en Patapon 2 waren al beschikbaar voor de PS Vita, dus het was eigenlijk een kwestie van eventjes afwachten tot ook het derde deel op de handheld zou verschijnen. Patapon 3 verscheen al in april 2011 voor de PSP en de komst van de game naar de Vita heeft dus lang genoeg op zich laten wachten. Zeker voor zo’n populaire titel. Bij de launch van de game werd destijds een multiplayer demo op PSN gezet, maar die is nu helaas niet langer beschikbaar. Dat viel natuurlijk te verwachten.

Dit laatste deel van de Patapon serie doet niet onder voor zijn twee voorgangers en ziet er zelfs net nog een tikkie epischer uit. Voor de aritmische medemens is Patapon een intens frustrerende game. Ik spreek hier uit ervaring, maar het is één van de betere PSP en nu dus ook PS Vita titels voor gamers die wel met enig ritme gevoel begiftigd zijn. Sound the drums of war: Patapatapata Pon!

Patapon 3 verschijnt volgende week op de PlayStation Vita

Patapon 3 verschijnt volgende week op de PlayStation Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch