Menu Premium
Loading...

Paragon-trailer kondigt hero Riktor aan

Andor Joosten 26/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een combinatie van staal en vlees, een brute moordmachine die niet met één klap omvalt. Riktor is een cyborg met kettingen en haken die ervoor zorgen dat zijn vijanden in Paragon een slechte tijd gaan hebben.

Dit nieuwe character is een tank die gespecialiseerd is in crowd control. Waar de meeste tanks vooral in melee range vechten, heeft Riktor een absurde range dankzij zijn kettingen. Staat een vijand te ver weg dan schiet hij een haak door het lichaam van zijn slachtoffer om die vervolgens kennis te laten maken met zijn ijzeren vuist. Naast zijn staal en vlees maakt Riktor ook graag gebruik van elektrische aanvallen om ervoor te zorgen dat zijn vijanden geen beweging kunnen maken. Zijn stuns en silences zorgen ervoor dat de vijand nooit de overhand krijgt. Hierdoor valt hij onder de categorie Support Tank.

Als deze onheilige combinatie van factoren voor jou als muziek in de oren klinkt, check dan vooral de trailer om hem in actie te zien voordat hij uitkomt op 31 mei. Na de vorige Open Betas is er vanaf vandaag weer een heel weekend om kennis te maken met Paragon. De game komt deze zomer uit voor PC en PlayStation 4. Ga jij deze game checken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch