Menu Premium

Panzer Dragoon terug naar Xbox, of toch niet?

Gamekings Redactie 27/02/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nee het is niet Panzer Dragoon, maar wel Crimson Dragon, de exclusieve Xbox Live Arcade game voor Kinect. De game die de codenaam ‘Project Draco’ had, komt volgens het Japanse gamemagazine Famitsu dit jaar nog uit en was speelbaar op een Xbox 360 10th Anniversary Event in Tokio.

Crimson Dragon haalt zijn inspiratie direct uit Panzer Dragoon, de hectische on-rails cultklassieker die uitkwam op de Sega Saturn in 1995. Bovendien is Panzer Dragoon niet helemaal nieuw voor Microsoft, want Panzer Dragoon Orta verscheen ook op de eerste Xbox. Het principe van het spel blijft hetzelfde: vlieg als een maniak door het level en vernietig alles op je weg. Je vliegt automatisch de wereld door, maar jij hebt de controle over de draak om allerlei aanvallen en obstakels te ontwijken. Ditmaal verzorg je de besturing met behulp van Kinect. Gebruik je linkerhand om keihard de tegenstanders weg te blazen met gerichte schoten en je rechterhand om lekker makkelijk met homing attacks hun ass te whoopen!

Daarnaast heb je ook de beschikking over nog sterkere aanvallen die te gebruiken zijn aan de hand van een spirit gauge. Als deze vol is moet je als een idioot met je armen te keer gaan en alles op het scherm letterlijk uitzwaaien. Als kers op de taart kun je ook  jouw draak vette skills geven door hem te voeden en zijn er mogelijkheden om je gevleugelde vriend te bewapenen met kanonnen. Dragons met guns, dat kan toch haast niet misgaan?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch