Menu Premium
Loading...

Overwatch Year of the Rooster event is nu live

Maarten van Steijn 25/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Overwatch Year of the Rooster event is nu live! Dit laat Blizzard luid en duidelijk zien in de trailer van dit event. Het Chinese nieuwe jaar wordt gevierd met speciale Lunar Loot Boxes, vol met nieuwe skins, sprays en nog veel meer wat we al kennen van de huidige Loot Boxes. Ook krijgen we te maken met een nieuwe type brawl: Capture the Flag.

Ook tijdens dit event is het weer zo dat je alle verzamelde loot het hele jaar door bij je kunt houden. Je zal er alleen wel op tijd bij moeten zijn, want op 13 februari verdwijnen de speciale loot boxes weer.

Het hoogtepunt van dit Overwatch event is dan toch wel het vuurwerk van de Lijiang Tower, tijdens de Capture the Flag brawl. Deze game mode verwijst een creatief samenspel, waarbij het team met een goede aanval de vlag van de tegenstander in bezit moet zien te krijgen.

Dit Year of the Rooster event is speelbaar vanaf vandaag, op de PlayStation 4, Xbox One en PC en eindigt op 13 februari.

Start jij de game vandaag nog op om zo veel mogelijk van deze speciale lootboxes open te maken? En klinkt Capture the Flag als een overtuigende brawl voor deze game? Bekijk nu snel de video en laat het weten in de reacties!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch