Menu Premium

Overwatch Winter Wonderland update is nu te downloaden

Maarten van Steijn 14/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard luidt weer mooi de kerstperiode in: de sfeer zit er in Overwatch al goed in! De Overwatch Winter Wonderland update is nu te downloaden. Nieuwe Lootboxes met seizoensgebonden items, een sneeuwballengevecht met onze Overwatch held Mei en meer in deze update!

Om te beginnen zijn dit keer alle reguliere Loot Boxes veranderd in kerstcadeaus, inclusief rode strik. Deze Loot Boxes bevatten meer dan 100 tot winter-stijl gepimpte items. In elk van de Loot Boxes die je opent krijg je automatisch één item uit deze collectie – die voor altijd in jouw bezit blijft zodra je ze bemachtigd hebt.

Een ander event dat is toegevoegd aan deze update is het ‘6v6 Mei’s snowball Offensive’. In plaats van dat Mei een stroom van ijskoude lucht pompt, schiet ze nu sneeuwballen. Alhoewel je een vijand maar met één sneeuwbal hoeft te raken, is je ammo (lees: sneeuw) wel beperkt. Om meer sneeuwballen te kunnen schieten zul je op zoek moeten naar grote hopen sneeuw die verdeeld liggen over de map. Uiteraard kun je je nog verdedigen door je te verschuilen achter je ijsmuur, of je pompt je gewoon een weg door de map door razendsnel sneeuwballen te schieten met je nieuwe Ultimate Ability!

De update blijft live tot 2 januari. Dit hebben we natuurlijk al eerder gezien bij de Halloween update en de update tijdens de Olympische Spelen. Bovendien liggen er nog veel meer seasonal events in het verschiet! Vind jij dit een sfeervolle toevoeging voor de tijd van het jaar, of vermijd je het liefst zoveel mogelijk kou (en sneeuwballen)? Of zou je die timed events het hele jaar door willen kunnen spelen? Laat het weten in de reacties!

Bron: Playoverwatch.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch