Menu Premium
Loading...

[UPDATE] Blizzard bevestigt releasedatum Overwatch

Karim Shehata 07/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Blizzard heeft de releasedatum van Overwatch zojuist bevestigd. De game verschijnt wereldwijd op 24 mei voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Van 5 tot en met 9 mei zal er een open bèta gehouden voor de game op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer je de game echter voorziet van een pre-order, kun je met de bèta aan de slag vanaf 3 mei. Daarnaast is er ook een nieuwe trailer verschenen van de game, die boven dit bericht te zien is!

Origineel bericht:

Overwatch is op het moment in closed bèta te spelen op de PC en belooft, wanneer de volledige versie verschijnt, één van de grotere first-person shooter releases te worden van 2016. Duidelijk was al dat we in de lente van dit jaar met de game aan de slag konden gaan, maar nu weten we ook een zeer waarschijnlijke releasedatum: Overwatch verschijnt op 24 mei.

Dit blijkt uit advertentie op de Amerikaanse IGN-website. In de reclame staat de tekst “Your Watch Begins”, met daaronder de datum 24 mei 2016. De game zal naar verwachting gelijktijdig verschijnen op de PC, PlayStation 4 en Xbox One, gezien de logo’s van de consoles ook present zijn in de advertentie.

Ook is middels een reclame op dezelfde website uitgelekt dat er op 3 mei een open bèta zal starten voor Overwatch, welke je vroegtijdige toegang geeft tot de game. Je hebt gegarandeerde toegang tot deze bèta als je de game voorziet van een pre-order, alhoewel het niet duidelijk is op welke platformen deze bèta gehouden zal worden.

Overwatch verschijnt dus naar alle waarschijnlijkheid op 24 mei in Noord-Amerika voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Of de game hier op dezelfde dag verschijnt en niet enkele dagen later, is nog even afwachten. Blizzard heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd.

Bron: Neogaf

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch