Menu Premium

Overwatch-spelers hebben een fantastisch idee voor 1 april

Maarten van Steijn 17/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog even voordat het 1 april is, maar de fanatiekelingen onder ons hebben alweer een fantastisch idee in gedachten. Een aantal Overwatch-spelers kwamen onlangs op een manier om in de sfeer te komen van deze dag, tijdens het spelen van Overwatch, maar gaven ook meteen toe dat het vrij lastig is om dit voor elkaar te boksen – hoe vet het idee dan ook mag zijn.

Het idee is namelijk dat de ultimates en andere ability’s van de Overwatch hero’s met elkaar gemengd zouden worden. Een Hanzo die het grote schild van Reinhardt projecteert of Mei die de Ultimate Hack ability om zich heen kan knallen. Dit betekent dat niet alleen op gameplay gebied aanpassingen gemaakt moeten worden, maar ook zullen er dan nieuwe voice-lines opgenomen worden. Uiteraard kost dit een hoop werk en heel wat extra kosten voor Blizzard – en dat maar voor één dag, of misschien een weekje.

Verder heeft Blizzard verder nog niets aangekondigd wat betreft een mogelijk actie tijdens 1 april. Dus blijven dromen mag, maar deze gekke actie in werking zien op 1 april is niet heel reëel.

Vind jij dit een toffe manier om een dag als 1 april mee door te brengen, of kan het jou allemaal gestolen worden en zou je net zo blij zijn met een kleine, subtiele update om in de sfeer te blijven hangen? Laat het weten in de comments!

Bron: VG247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch