Menu Premium
Loading...

Overwatch-personage Tracer 19 april naar Heroes of the Storm

Karim Shehata 04/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard kondigde eerder al aan dat we Tracer, een personage uit Overwatch, konden verwachten in Heroes of the Storm. Nu heeft de ontwikkelaar annex uitgever hier meer over bekendgemaakt en aangegeven dat dit personage later deze maand haar videogame-debuut zal gaan maken. Niet in Overwatch, maar in Heroes of the Storm dus!

In bovenstaande video zijn al wat beelden te zien van de Tracer die je kunt verwachten in Heroes of the Storm. Twee weken voordat de open bèta van Overwatch van start gaat op PC, PlayStation 4 en Xbox One kunnen HotS-spelers dus al aan de slag met personage. Vanaf 19 april kunnen gamers die de Overwatch: Origins Edition voor de PC hebben gepreorderd aan de slag met Tracer in Heroes of the Storm, terwijl het personage vanaf 26 april te koop is voor iedereen die de MOBA van Blizzard speelt.

Overwatch gaat op 3 mei in open bèta op PC en console, terwijl de volledige versie op 24 mei verschijnt. Heroes of the Storm is daarnaast al een tijdje uit, maar wordt regelmatig voorzien van nieuwe content door Blizzard.

Bron: Battle.net

Overwatch-personage Tracer 19 april naar Heroes of the Storm

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch