Menu Premium

Originele Xbox-games mogelijk ooit speelbaar op Xbox One

Gamekings Redactie 25/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds kort kunnen we aan de slag met ruim 100 backwards compatible Xbox 360-games op de Xbox One en dat lijkt voor veel gamers duidelijk naar meer te smaken. Net twee weken na de lancering van Xbox One’s nieuwe functie, vragen veel gamers zich af of ze ook hun originele Xbox-games binnenkort op de Xbox One kunnen spelen, iets wat volgens Microsoft ‘niet onmogelijk’ is.

In een podcast van The Inner Circle laat Mike Ybarra, directeur bij Microsoft’s Xbox-platform, weten dat hij vaak de vraag krijgt of originele Xbox-games ook naar de Xbox One zullen komen: “Het klinkt alsof Phil Spencer tegen me aan het praten is. Hij tweet namelijk veel over de originele Xbox. Ik zal zeggen dat niks onmogelijk is. […] Het zal zeker een uitdaging zijn om voor elkaar te krijgen, maar we hebben een geweldig backward compatibility team dat van uitdagingen houdt – ik weet zeker dat ze die kans pakken als dat mogelijk is.” Het is duidelijk dat Ybarra en zijn team momenteel nog erg druk zijn Xbox 360-games naar de Xbox One te krijgen, maar wie weet is het op iets langere termijn mogelijk om ook de originele Xbox-games weer eens aan te slingeren.

Zou jij graag zien dat originele Xbox-games naar de Xbox One komen? Zo ja, welke games zou je dan meteen willen spelen? Laat het weten in de comments!

Bron: The Inner Circle Podcast

Originele Xbox-games mogelijk ooit speelbaar op Xbox One

Originele Xbox-games mogelijk ooit speelbaar op Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch