Menu Premium

Originele Borderlands nu te spelen voor Xbox One Preview-leden

Karim Shehata 03/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 van dit jaar toverde Microsoft een zeer krachtig konijntje uit de hoge hoed, in de vorm van backwards compatibility voor de Xbox One. Met deze functie worden eind dit jaar verschillende Xbox 360-games speelbaar op de Xbox One. Nu is er een officieel een game toegevoegd aan die lijst in de vorm van de originele Borderlands.

Dat Borderlands backwards compatible ging worden voor Xbox One, was eigenlijk onvermijdelijk te noemen. Niet alleen de community wilde dit graag, ook gebruikte Microsoft Borderlands meerdere malen om te laten zien dat backwards compatibility echt gaat werken zoals het bedrijf probeert te communiceren. De nieuwswaarde is in deze dus meer weggelegd voor Xbox One Preview-leden, want zij kunnen vanaf vandaag aan de slag met de Xbox 360-versie van Borderlands op hun Xbox One.

Microsoft benadrukt op Xbox Wire (nogmaals) dat je oude save files kunt meenemen naar de Xbox One en dat het niet uitmaakt of je vrienden op de Xbox 360 of Xbox One Borderlands spelen. Je namelijk op je Xbox One ‘gewoon’ een Borderlands party joinen van mensen die de game spelen op de Xbox 360.

Games die ook ondersteuning gaan bieden voor backwards compatibility zijn onder meer Just Cause 2 en alle Gears of War-games die op de Xbox 360 zijn verschenen. Welke Xbox 360-titel zou jij graag op de Xbox One spelen op het moment dat backwards compatibility voor het laatstgenoemde platform lanceert in november? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Xbox Wire

Originele Borderlands nu te spelen voor Xbox One Preview-leden

Originele Borderlands nu te spelen voor Xbox One Preview-leden

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch