Menu Premium
Loading...

Ori and the Blind Forest New Trailer

Gamekings Redactie 07/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de PAX East heeft Microsoft een nieuwe trailer getoond van Ori and the Blind Forest, een platformer van Moon Studios. De trailer geeft een voorproefje van wat we mogen verwachten wanneer de game op 11 maart naar de Xbox One en PC komt. Ook al lijkt Ori op het eerste gezicht een ‘schattig’ beestje, wordt het in de trailer al snel duidelijk dat deze game alles behalve schattig is.

In de kleurrijke platformer speel je Ori, een Guardian Spirit die lang geleden in een bos terecht kwam en onder de hoede werd genomen door een wezen wat lijkt op een beer. Dit wezen voedt Ori op, maar wordt door de kwaadaardige Kuro van het leven beroofd. Vanaf dat moment sta je er als Ori alleen voor en probeer je uit het bos te ontsnappen. Maar, zoals de trailer duidelijk laat zien, gaat dit niet zonder gevaarlijke obstakels te overwinnen.

Ori and the Blind Forest komt 11 maart aanstaande naar de Xbox One en PC. De game zal later in 2015 ook naar de Xbox 360 komen. Ben jij erg benieuwd naar deze game of vind je Ori and the Blind Forest helemaal niks? Laat het gerust weten in de reacties!

nieuws_20150307OriandtheBlindForestPaxeast2015trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch