Menu Premium
Loading...

Ori and the Blind Forest E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast de vele grote titels op de E3 2014, kwam Microsoft ook met de game Ori and the Blind Forest. Deze indie-game van ontwikkelaar Moon Studios komt als console-exclusieve titel naar de Xbox One, maar verschijnt tegelijkertijd ook voor PC.

Zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, speelt Ori and the Blind Forest zich af in een bos. In de trailer zien we een spookachtig wezentje dat vergezeld wordt door een zwaarlijvige gemaskerde demon. Ook zien we een gigantisch wezen wat op een uil lijkt, waarschijnlijk de vijand waartegen je het in deze game op moet nemen. De beelden van deze trailer die ons tijdens de E3 2014 persconferentie van Microsoft werden getoond, bevatten stukken gevarieerde gameplay, maar ook bijzonder goede muziek. Daarnaast lijkt Ori and the Blind Forest er met dit grafische stijltje er fantastisch uit te gaan zien voor een 2D platform-game.

De spelers van deze nieuwe titel hoeven zich geen zorgen te maken dat de game er alleen maar goed uit zal gaan zien: aan de gameplay heeft de studio vier jaar gewerkt. Hoewel er verder nog maar weinig bekend is over deze nieuwe indie-titel, belooft de eerste trailer in ieder geval veel goeds.  Ori and the Blind Forest komt rond de kerst van 2015 uit.

Ori and the Blind Forest E3 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch