Menu Premium

Opnieuw geen Daily Missions in The Division

Jeroen Wiersma 03/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het bugspook laat Ubisoft maar niet los. Tom Clancy’s The Division kampt namelijk sinds de Incursions-update van 12 april met een hele hoop bugs en glitches. Een van die bugs zorgt ervoor dat er geen Daily Missions meer zijn en deze treedt nu opnieuw op.

Nou, ze zijn er wel, maar ze roteren niet. Dit betekent dat je voor de Phoenix Credits die je nodig hebt voor de echt goeie gear, je elke dag hetzelfde moet doen. Variatie is natuurlijk net een stukje leuker. Dit probleem heeft zich al een aantal keren voorgedaan sinds de eerste content update, getiteld Incursions, uit is gekomen. Ontwikkelaar Massive heeft een permanente oplossing beloofd, maar The Division-spelers op het internet beginnen toch een beetje moe te worden van de bugs en glitches. Dat men dacht dat deze bug al eens was opgelost, helpt ook niet echt mee in het geloof van deze spelers dat The Division in de nabije toekomst helemaal bug- en glitchvrij zal worden.

Bugs hoeven niet altijd ergernis op te wekken en kunnen soms tot komische situaties leiden, maar in het geval van The Division lijkt het geduld van spelers op te raken, gezien de reacties op Twitter en verschillende fora. Speel jij de game van Ubisoft Massive nog en wat is jouw ervaring?

Bron: VG24/7

Opnieuw geen Daily Missions in The Division

Opnieuw geen Daily Missions in The Division

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch