Menu Premium

Opening van Gamekings Studio livestream

Gamekings Redactie 28/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het is begonnen, Gamekings Studio is open! Vijf weken lang is Gamekings Studio gratis toegankelijk voor iedereen. Je kunt er wrede games spelen, livestreams en opnames van Gamekings bijwonen, de Oculus Rift proberen en nog veel en veel meer. Bij zo’n groot event hoort natuurlijk een epische opening en die gaan we live uitzenden. Kan je dus helaas niet bij de opening zijn? Check dan hier de ‘Opening van Gamekings Studio Livestream’!

Dat je er niet bij kunt zijn, is geen probleem. Daar hebben we dus aan gedacht. Via alle livestreams zorgen we ervoor dat je er toch een beetje bij bent. Bovendien heb je nog genoeg kansen om wel langs te komen. De eerste week is Gamekings Studio de volledige zeven dagen open. De weken erna kun je elke week nog eens drie keer komen. Sowieso is het de moeite waard om meerdere keren langs te droppen, want elke dag hebben we een nieuw programma voor je klaar staan. Heb je geen idee wat er je allemaal te wachten staat de komende weken, dan kun je altijd nog het Gamekings Studio programma er even op na slaan.

Deze eerste livestream staat in het teken van de opening van Gamekings Studio en wordt dus een groot feest. Met alle eerste bezoekers krijg jij meteen te zien hoe Gamekings Studio eruit ziet en wat er allemaal te doen is binnen. Vier met ons het feestje mee en ervaar de toffe vibe die er hangt. Ga er dus lekker voor zitten en check deze opening van Gamekings Studio livestream!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Opening van Gamekings Studio livestream

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch