Menu Premium

Open beta van Anno Online is gestart

Gamekings Redactie 15/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is groot feest, want iedereen is door Ubisoft uitgenodigd om steden te komen bouwen in het jaar 1404. Jawel, want de open beta van Anno Online is gestart.

Vriend en vijand is het erover eens dat de Anno serie het al jaren goed doet. Met nu vier delen in de reeks, heeft het sinds jaar en dag de harten veroverd van enthousiaste stedenbouwers. Nu kan dat dus ook online. De free-to-play Anno Online, zoals ze het komende deel kort en bondig genoemd hebben, had al een gesloten beta. Als je er toen net te laat bij was, hebben ze nu de deuren open gegooid voor iedereen waarvan het hartje sneller gaat kloppen bij het horen van deze titel.

Ben je er nog niet bekend mee, dan is dat niet erg natuurlijk. In de Anno games is het de bedoeling om je eigen nederzettingen te stichten op eilanden en deze door handel en oorlog groter te maken en te onderhouden. Anno Online is gebaseerd op zijn directe voorganger, Anno 1404 (Dawn of Discovery in Noord-Amerika) en zal voortborduren op het pareltje dat Ubisoft destijds afgeleverd heeft. Je begint op een eiland, met slechts twee gebouwen tot je beschikking: een haven en een pakhuis. Omdat je met zo weinig begint, is het van groot belang dat je goed gebruikt maakt van de middelen die je op jouw eiland kunt vinden. Het zou geen Anno Online zijn als het zich niet zou focussen op de multiplayer en dus kun je samenwerken met anderen om de allertofste nederzetting ooit te bouwen.

Voor de vroege vogels is er nog een extra. Wanneer er in de eerste week van de open beta ingelogd wordt, dan is voor diegene een “premium schip” beschikbaar. Gaat jouw hartje sneller kloppen van de free-to-play Anno Online en is dit wat je altijd al wilde spelen?

Open beta van Anno Online is gestart

Open beta van Anno Online is gestart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch