Menu Premium

Olimar en de Pikmin zijn toegevoegd aan het Smash Bros. rooster

Gamekings Redactie 12/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnen niet al te lange tijd zien we eindelijk een nieuwe Pikmin-game verschijnen. De Nintendo-exclusive zal ditmaal een release op de Wii U zien, nadat zijn voorganger destijds alleen voor Wii-bezitters speelbaar was. Voor fans van de serie is het natuurlijk ontzettend goed nieuws en daar wordt nu een schepje bovenop gedaan. Olimar en de Pikmin zijn toegevoegd aan het Smash Bros. rooster, voor iedereen die niet genoeg krijgt van de plantachtige diertjes.

Het is ook al een tijd geleden dat we met Super Smash Bros. aan de gang konden. Het laatste deel in de serie, Super Smash Bros. Brawl, kwam uit in 2008 en zette de populariteit voort van de vorige delen. Naast onder andere natuurlijk de Mario-franchise en Legend of Zelda-serie is Super Smash Bros. een van de meest populaire games van Nintendo. Voor velen is het dan ook de perfecte game om samen op de bank te spelen. In een tijd waarin alles online gaat en games die bankoptie steeds minder bezitten, is de kans dan ook groot dat Super Smash Bros. fans met een honger naar nostalgie gaat aanspreken. Natuurlijk zit er ook de optie bij om wél online te spelen, dus mochten je vrienden niet om de hoek wonen, kun je nog steeds samen spelen. In Super Smash Bros. gaat het ook dit keer om elkaar een kopje kleiner maken op een speelveld. Terwijl het vrolijke uiterlijk, zoals we van Nintendo-games gewend zijn, anders doet vermoeden, is het nog aardig lastig om als winnaar uit de bus te komen.

Nadat Nintendo eerder al liet weten dat Villager van Animal Crossing, all time-klassieker Megaman en de Wii Fit trainer werden toegevoegd aan het rooster van Super Smash Bros., laten ze weten dat de Pikmin ook speelbaar worden in de game. Ze komen samen met Olimar, de kapitein die we natuurlijk kennen van de Pikmin-games. Het lijkt erop dat de Pikmin goed vertegenwoordigd gaan zijn op de Wii U, iets wat goed nieuws is. We hebben al veel te lang niets van ze gezien, terwijl ze door velen zo geliefd zijn. Er moet alleen nog even gewacht worden, want Super Smash Bros. zal in 2014 in de winkels liggen.

Olimar en de Pikmin zijn toegevoegd aan het Smash Bros. rooster

Olimar en de Pikmin zijn toegevoegd aan het Smash Bros. rooster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch