Menu Premium
Loading...

Okami HD TGS 2012 Trailer

Gamekings Redactie 20/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een vette, nieuwe trailer vers uit het verre Oosten: de Okami HD TGS 2012 Trailer! Okami HD neemt jou mee terug naar de wonderlijke wereld van Okami in glorieus high definition. Het verhaal rondom de mythen van de Japanse zonnegod, die in een wit met rode wolf veranderde, is hetzelfde. Maar de tekeningen die je vroeger met de analoge stick van je PlayStation 2 controller maakte, kun je nu nauwkeuriger uitbeelden met de PlayStation Move motion controller. Daarnaast kun je nu je Okami godstatus showen tegenover je vrienden, omdat de game ook Trophies gaat ondersteunen.

Hoewel de originele Okami uit 2006 dramatische financiële resultaten boekte, werd de game over de spirituele zonnegod van het oude Japan door gamecritici de hemel in geprezen. De title sleepte zelfs een Game of the Year award in de wacht. Achteraf gezien was de release van de SD Okami ongelukkig gekozen, want het was één van de laatste games die uit kwam op de PlayStation 2. Korte tijd daarna kwam de next-gen PlayStation 3 uit die nieuwe benchmarks en standaarden neerzette voor de games, waardoor Okami haar graphics vrijwel meteen verouderd waren. De excentrieke cel shaded stijl die ook te zien is in deze Okami HD TGS 2012 Trailer trok toch gamers naar de watercoloured wereld van oude Japanse fabels, welke sindsdien constant schreeuwen om een sequel. Een tweede deel voor de console is er nog niet, dus zullen bestaande fans en de rest van de wereld, die deze briljante avonturengame nog niet gespeeld hebben, hun dosis artistieke godwolf moeten nemen met de beelden uit de Okami HD TGS 2012 Trailer tot deze HD-remake uit komt. DS spelers kunnen al wel aan de slag met het tweede deel: Okamiden kwam in 2011 alleen voor Nintendo’s handheld uit.

Okami HD is in Japan en omstreken in een doosje te kopen in de gameshop. Europese en Amerikaanse enthousiastelingen zullen het met een PlayStation Network digitale download moeten doen. Okami HD TGS 2012 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch