Menu Premium

The Elder Scrolls IV: Oblivion is nu backwards compatible op Xbox One

Jesse Pieplenbosch 30/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft vier games toegevoegd aan de lijst met Xbox 360-games die speelbaar zijn op Xbox One. Onder deze games onder andere Medal of Honor: Airborne, Trine 2 en Astropop. De meest in het oog springende game is echter The Elder Scrolls IV: Oblivion. Deze toevoeging brengt de lijst van op Xbox One speelbare 360-games op een totaal van 295. Een lijst die met de week blijft groeien. De volledige lijst check je op Major Nelson’s Blog.

Dit is goed nieuws voor de RPG-liefhebber. ‘Oblivion’ werd ontwikkeld door de RPG-koningen van Bethesda en kwam uit in 2006. Deze game wordt nog steeds door veel gamers als de beste game ooit gezien. Het bracht het genre open wereld rpg naar een nieuw niveau, met destijds bijzonder goede graphics. Daarnaast was Oblivion de voorloper van het nog succesvollere The Elder Scrolls V: Skyrim. Fans hopen al sinds laatstgenoemde in 2011 uitkwam op een nieuw deel. Voorlopig moeten zij het doen met een onlangs uitgekomen HD-remaster van Skyrim. Of deze de moeite waard is? Dat check je in deze review!

Overigens lijkt backwards compatibility op rap tempo te worden aangevuld met top titels. Zo wisten we je vorige week te melden dat onder meer Burnout Paradise nu speelbaar is op de Xbox One, een titel waar veel om werd gevraagd.

Ga jij The Elder Scrolls IV: Oblivion weer oppakken nu je ‘m kunt spelen op de Xbox One? Laat het ons weten in de comments!

Bron: vg247

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch