Menu Premium
Loading...

CES 2018: Nvidia komt met 4K 65 inch 120 Hz G-Sync gaming monitor

Buck Bijlsma 09/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De aankondigingen vliegen je om de oren deze CES 2018. Ditmaal is het de beurt aan Nvidia. Het bedrijf heeft van zich doen spreken met een 65 Inch Gaming Monitor. Deze komt mét ingebouwde Shield, voor het geval je daar behoefte aan hebt.

De likkebaardend lekkere Gaming Monitor wordt door het bedrijf in samenwerking met respectievelijk Acer, ASUS en HP gemaakt. De gigantische monitors verschijnen in de al dan niet digitale winkelschappen onder de naam Big Format Displays (BFGD). Met hun 65 inch doen de schermen qua grootte niet onder voor menig 4K televisie, en ook wat specificaties betreft gooit het nieuwe pareltje van Nvidia hoge ogen.

65 Inch Gaming Monitor, 120Hz 4k Paneel én HDR

De BFGD-monitors beschikken over een 120Hz 4K paneel, met ondersteuning voor G-Sync High Dynamic Range (HDR). Dit moet zorgen voor superieure ervaringen tijdens het gamen. Bovendien kun je door de aanwezigheid van de ingebouwde Shield direct gebruik maken van de bekende entertainment apps.

Alle technische details ten spijt, Nvidia heeft op de CES 2018 geen release date gegeven. De verwachting is dat mensen(mits je beschikt over een dikke portemonnee) deze zomer aan de slag kunnen met de BFGD’s. Wat is jullie mening over deze aankondiging? Laat je horen in de comments onder ‘CES 2018: Nvidia komt met 65 Inch Gaming Monitor!’

Nvidia BFGD

Nvidia BFGD

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch