Menu Premium
Loading...

CES 2018: Nvidia komt met 4K 65 inch 120 Hz G-Sync gaming monitor

Buck Bijlsma 09/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De aankondigingen vliegen je om de oren deze CES 2018. Ditmaal is het de beurt aan Nvidia. Het bedrijf heeft van zich doen spreken met een 65 Inch Gaming Monitor. Deze komt mét ingebouwde Shield, voor het geval je daar behoefte aan hebt.

De likkebaardend lekkere Gaming Monitor wordt door het bedrijf in samenwerking met respectievelijk Acer, ASUS en HP gemaakt. De gigantische monitors verschijnen in de al dan niet digitale winkelschappen onder de naam Big Format Displays (BFGD). Met hun 65 inch doen de schermen qua grootte niet onder voor menig 4K televisie, en ook wat specificaties betreft gooit het nieuwe pareltje van Nvidia hoge ogen.

65 Inch Gaming Monitor, 120Hz 4k Paneel én HDR

De BFGD-monitors beschikken over een 120Hz 4K paneel, met ondersteuning voor G-Sync High Dynamic Range (HDR). Dit moet zorgen voor superieure ervaringen tijdens het gamen. Bovendien kun je door de aanwezigheid van de ingebouwde Shield direct gebruik maken van de bekende entertainment apps.

Alle technische details ten spijt, Nvidia heeft op de CES 2018 geen release date gegeven. De verwachting is dat mensen(mits je beschikt over een dikke portemonnee) deze zomer aan de slag kunnen met de BFGD’s. Wat is jullie mening over deze aankondiging? Laat je horen in de comments onder ‘CES 2018: Nvidia komt met 65 Inch Gaming Monitor!’

Nvidia BFGD

Nvidia BFGD

Loading...
 • Geforce77

  65 inch is echt groot. Zelf heb ik een 21:9 35 inch scherm en dat vind ik al groot. Maar ja echt weten hoe 65 inch is weet je pas als je erachter zit. Ben wel benieuwd wat de recensies tegen die tijd gaan zeggen.

 • Danny

  Zal wel een paar tientjes kosten?

  • Cylio

   Ik had begrepen rond de 5k

   • Danny

    Kut ik heb maar 4k

    • Cylio

     Dan ben je er bijna 😛

     • Danny

      Hahaha

 • Joshua

  Deze komt hier ter vervanging van TV. Het feit dat het 120hz draait is geweldig. Eindelijk ook smooth gamen vanaf de bank.

 • Kasper Kooistra

  Nou ik weet wel waar mijn vakantiegeld heen gaat… En het studiegeld van mn kinderen…
  En de vakantie dit jaar maar in Urk vieren

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord