Menu Premium

Nixxes ontwikkelt PC versie van Deus Ex: Mankind Divided

Franky Mangal 30/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De onthulling van Deus Ex: Mankind Divided werd onlangs met veel gejuich ontvangen. Vandaag is bekendgemaakt dat de PC versie in handen is van ontwikkelaar Nixxes en dus niet door Eidos Montreal zelf zal worden ontwikkeld.

Nixxes heeft overigens genoeg ervaring met het overzetten van consolegames naar de PC. De afgelopen vijftien jaar is de Nederlandse studio verantwoordelijk geweest voor veel PC ports van Square Enix, waaronder Hitman: Absolution, Tomb Raider, Thief en Deus Ex: Human Revolution. Aan Deus Ex. Human Revolution voegde Nixxes zelfs een aantal platform exclusieve features toe.

De studio heeft het nieuws zelf stilletjes bekendgemaakt, waardoor er op dit moment verder nog niet veel bekend is geworden over de PC versie van Deus Ex: Mankind Divided. Wel is eerder al bevestigd dat de game Direct X 12 en AMD´s TressFX technologie zal gaan ondersteunen, dus over de grafische kwaliteit hoeven de fans zich geen zorgen te maken. Hoe denk jij over Deus Ex: Mankind Divided nu deze in handen is van het Utrechtse Nixxes? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nixxes – via PC Gamer

Nixxes ontwikkelt PC versie van Deus Ex: Mankind Divided

Nixxes ontwikkelt PC versie van Deus Ex: Mankind Divided

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch