Menu Premium
Loading...

Nintendoland Balloon Trip Breeze Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 11/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Wii U komt er bijna aan en laat zo nu en dan wat van zich horen. Ook van de Wii U games komt er mondjesmaat info naar buiten. Nintendoland is hier een goed voorbeeld van. In deze game zitten meerdere games zoals onder andere de nieuwe Balloon Trip Breeze. We hebben hier de eerste beelden dus check de Nintendoland Balloon Trip Breeze Gameplay Trailer.

Nintendoland zal bestaan uit twaalf verschillende minigames, waarin Luigi, Zelda, Donkey Kong en Metroid allemaal een eigen game krijgen. Balloon Trip Breeze lijkt in een aantal punten op Marioland, dat is dan ook niet zo raar omdat de game van dezelfde makers is. Het is de bedoeling van Nintendoland om je bekend te maken met de nieuwe controler van de Wii U en wat de Wii U allemaal kan doen. Daarom speel je Balloon Trip Breeze ook alleen op het touchscreen van de Wii U controller. Nintendoland heeft dus eigenlijk dezelfde functie als Wii Sports had voor de Wii, namelijk de nieuwe console van binnen en buiten kennen.

Balloon Trip Breeze ziet er vrolijk uit en zit bomvol met blije geluidjes en melodieën. Je speelt als een klein mannetje met een ballon op zijn rug die in zijn omgeving rondzweeft en vervolgens andere ballonnen kapot moet knallen. Of Nintendoland net zo veel lol oplevert als Wii Sports is nog maar de vraag. Check in ieder geval de Nintendoland Balloon Trip Breeze Gameplay Trailer.Nintendoland Balloon Trip Breeze Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch