Menu Premium

Nintendo Wii U releasedatum is voor Japan bekend

Gamekings Redactie 13/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren is het je al beloofd en het is ook daadwerkelijk zo, de Nintendo Wii U releasedatum is voor Japan bekend gemaakt. Japan kan naar de winkels voor Nintendo’s nieuwste console op 8 december. Hopelijk is het voor ons rond dezelfde tijd, maar dat hoor je later vandaag.

Alle informatie is tijdens Nintendo Direct gedeeld met de wereld. De Wii U komt in verschillende smaken uit. De ‘Basic’ versie heeft 8GB geheugen, is wit van kleur en kost in Japan 26.250 Yen, wat neerkomt op ongeveer 261 Euro. De ‘Premium’ versie is zwart, kost je 31.500 Yen, dat is ongeveer 313 Euro, maar dan krijg je er 32GB geheugen bij en een Nintendo Network Premium lidmaatschap.

Dit lidmaatschap zorgt ervoor dat je Wii eShop points krijgt bij al je aankopen en dat je tien procent terug krijgt bij digitale aankopen. Dit is vooralsnog de enige mogelijkheid om je bij deze groep te scharen en de dienst loopt tot december 2014. Let wel op, dit is allemaal informatie voor de Japanse markt, je moet dus rekening houden met eventuele aanpassingen voor de Europese markt.

New Super Mario Bros. U en Nintendo Land zijn tegelijkertijd verkrijgbaar met de console, in de winkels evenals via een download.

In de doos zit natuurlijk de Wii U, een GamePad, stroomvoorziening voor de console en de GamePad en een HDMI kabel. Het Premium model wordt ook nog geleverd met een Wii U Console Stand en een oplaadstation en houder voor je GamePad.

Nogmaals alles wat hier staat is een richtlijn, want de specifieke informatie voor Europa wordt pas later vanmiddag bekend gemaakt. Dan hoor je natuurlijk alles wat voor jou interessant is over de Wii U direct bij ons. Heb dus nog even geduld, dan vertellen we je precies hoe de vork in de steel zit voor ons kaaskoppen.

Nintendo Wii U releasedatum is voor Japan bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch