Menu Premium
Loading...

Nintendo toont nieuwe Fire Emblem Trailer

Andor Joosten 02/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de nieuwe trailer voor Fire Emblem staat de avatar van de speler centraal als held van het verhaal. Volgens Nintendo zal dit betekenen dat het verhaal van deze Fire Emblem game uniek zal zijn, maar in hoeverre zal dit het geval zijn?

Het verhaal gaat over de oorlog tussen twee koninkrijken, het vredelievende Hoshido en het op roem beluste Nohr. De held van het verhaal heeft banden met beide koninkrijken, hij of zij heeft namelijk vergeten koninklijke familie in Hoshido, maar is opgegroeid bij de de adel van Nohr. Een van de grote keuzes die je in deze game moet maken en zal blijven moeten maken is: kies je voor je vergeten bloedverwanten of voor loyaliteit aan je nieuwe familie?

Het lot van je personage ligt in de handen van jou, de speler, en de storyline battles en uitkomsten hiervan hangen af van jouw keuzes. Om de twee paden erg van elkaar te laten verschillen, maar ook de gameplay andere opties te geven, is Hoshido het standaard type verhaal over het beschermen van je land, terwijl Nohr meer uitdaging biedt in het verhaal en de moeilijkheidsgraad. Hier breng je namelijk orde in het koninkrijk door een revolutie te leiden.

Een precieze releasedatum is helaas nog niet bekend, maar de game komt ergens in 2016 uit. Fire Emblem is op dit moment nog een ‘working title’ en zal waarschijnlijk binnenkort een subtitel krijgen van Nintendo. De game verschijnt alleen op de Nintendo 3DS.

Nintendo toont nieuwe Fire Emblem Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch