Menu Premium

Nintendo kondigt NES Remix aan

Karim Shehata 18/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

2014 moet het jaar van Nintendo gaan worden. De verkoopcijfers van de Wii U lopen niet zoals het Japanse bedrijf dat gehoopt had, maar probeert daar nu alles aan te doen door simpelweg met toffe games op de proppen te komen. Het kan soms overigens ook terug te pakken op het verleden, als deze succesvol is natuurlijk. In het geval van Nintendo is hier natuurlijk geen twijfel over mogelijk en daarom gaat het bedrijf dat dan ook doen, want Nintendo kondigt NES Remix aan.

Met deze NES Remix kun je wat oude games en levels gaan spelen uit de uitgebreide NES-catalogus. De oude levels worden overigens wél voorzien van nieuwe levels in de oude stijlvan Nintendo, want er zijn wat remix stages toegevoegd aan de games. Ook zijn er nieuwe challenges beschikbaar voor deze NES Remix, waardoor het spelen van de oude levels van de welbekende Nintendo-series opeens in een nieuw jasje gestoken wordt.

Je hoeft geen kruisjes op de kalender te zetten totdat je aan de slag gaat met de oude én nieuwe levels in deze NES Remix, want het is vanaf nu mogelijk om in de online winkel van Nintendo  te duiken om oude titels in een nieuw jasje te gaan beleven.

Nintendo kondigt NES Remix aan

Nintendo kondigt NES Remix aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch