Menu Premium

Nintendo bevestigt Pikmin 3 voor de E3

Gamekings Redactie 17/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren verscheen het epische nieuws dat een nieuwe Mario voor de Wii U op de E3 te zien is. Nu heeft Nintendo ook Pikmin 3 bevestigd voor de expo in Los Angeles.

De onthulling kwam vanuit een Spaanse krant die het geluk had een interview met Miyamoto te scoren. In een statement bevestigd Nintendo Pikmin 3 voor de E3 en laat weten dat Miyamoto het volste vertrouwen heeft in de nieuwe Pikmin game. “In a recent interview, Mr. Miyamoto confirmed that a new Pikmin game will be shown at the E3 Expo in June. He believes that anyone who has played Pikmin games in the past will enjoy playing.”

De geruchten over een nieuwe Pikmin game hingen al een tijdje in de lucht en de game zou oorspronkelijk uitkomen voor de Wii. Toch moesten de kleurrijke Pikmin nog even wachten, aangezien Miyamoto vorig jaar al bekend maakte dat de ontwikkeling overgezet werd naar de Wii U.

De harten van menig Nintendo-fan zal in ieder geval sneller gaan kloppen bij het horen van al dit smeuïge Wii U nieuws. Welke (Nintendo) games zou jij nog op de Wii U willen zien verschijnen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch