Menu Premium

Nieuwe Xbox 360 is nu beschikbaar

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Xbox One nieuws laat nog even op zich wachten. Eerst wordt er nog aandacht geschonken aan zijn kleine broertje. De Xbox 360 mag uiteraard niet vergeten worden door Microsoft en ze schenken dan ook de welverdiende aandacht aan de console. De Xbox 360 heeft een bezoekje gehad bij de plastisch chirurg en heeft een flinke make-over ondergaan. De nieuwe Xbox 360 is nu beschikbaar en het design is gebaseerd op het design van de Xbox One. De nieuwe Xbox 360 is net als de Xbox one, strak, gelikt en heel erg stil.

Verder had Microsoft nog meer goed nieuws voor je omtrent Xbox Live, dat wordt namelijk overgezet van je Xbox 360 naar je Xbox One. Daarnaast voegt Microsoft nog iets extra’s toe aan Xbox Live. Ze hebben wellicht een beetje gekeken naar het PS Plus systeem van Sony, maar daar maken we ons geen zorgen om. Bij een Xbox Live Gold abonnement krijg je vanaf nu maandelijks twee gratis games. Ze trappen af met Assassin’s Creed 2 en Halo 3. De titels zijn al aan de oude kant, maar als je ze nog niet hebt gespeeld is het mooi meegenomen.

Een mooi begin van de avond van Microsoft dus. Ga jij de nieuwe Xbox 360 in huis halen of ga je voor de volle honderd procent voor de Xbox One?

Nieuwe Xbox 360 is nu beschikbaar

Nieuwe Xbox 360 is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch