Menu Premium

Nieuwe verbeterde versie van de Nintendo Switch officieel aangekondigd

Hylke Haagsma 17/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo kom met een upgrade voor de Nintendo Switch. De nieuwere versie zal een verbeterde accuduur bevatten en is al snel te koop, wanneer precies is nog niet bekend.

Verbeterde chip en opslaggeheugen 

Door een verbeterde chip en opslaggeheugen is de batterijduur verbeterd van 2,5 tot 6,5 uur naar 4,5 tot 9 uur. Wanneer de nieuwe Nintendo Switch precies verschijnt is nog niet bekend. De accuduur is ook afhankelijk van de game die je speelt, een zware game als Zelda: Breath of the Wild kost al gauw veel meer batterij dan dat een simpele mini game dat doet, logisch maar soms best frustrerend als je batterijen leeg zijn.

Je kunt niet met de Nintendo Switch Lite op je televisie

Eerder werd al de Nintendo Switch Lite aangekondigd, een handzamere versie van de Switch. Je kunt met de Nintendo Switch Lite niet op je televisie, dat betekent dat het puur een handheld is. Is dit een goed of een slecht iets? De prijs is een stuk aantrekkelijker geworden en dat is ook wel logisch, de controllers zijn namelijk ook niet meer los te maken. Is dit dan puur een singleplayer handheld? Terwijl multiplayer juist een van de sterkste punten is van Nintendo? Je zult vooral online aan de slag gaan met de Switch Lite, ook als je naast elkaar zit, maar dan moet wel iedereen een Switch hebben.

Welke Switch lijkt jou het aantrekkelijkste? De geüpgrade, de Lite versie of het origineel? Laat het ons weten in de comments! Wat vind je het belangrijkste aan je Switch? De multiplayer of lekker in je eentje aan de slag? En onderweg in de trein of toch liever thuis achter de tv? Laat het ons weten! Je kunt daar in de comments ook al je vragen over Nintendo stellen, we hebben Nintendo kenner Emiel aan boord dus antwoorden zullen we!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch