Menu Premium

Nieuwe Steep 1.02 update is live

Maarten van Steijn 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Steep 1.02 update is sinds vandaag live! In deze update zijn er weer een aantal toffe dingen aangepast door developer Ubisoft.

In deze update is ten eerste de besturing wat aangepast, doordat het maken van harde trucs nu gemakkelijker en smoother verloopt. Ook is er een voortgangspagina toegevoegd aan het menu en zijn er twee speciale items voor de feestdagen te verkrijgen! Daarnaast zijn is er flink wat bugs verholpen. Als je bijvoorbeeld een uitdaging opnieuw wilt voltooien, kan je nu niet meer vastzitten op de rotsen . Een andere bugfix is dat wanneer je een inventational voltooid hebt, deze niet langer meer gemarkeerd staat als ‘nieuw’.

Steep is een open wereld wintersport game waarbij je verschillende challenges uit kan voeren in de Alpen. Dit kan alleen, maar ook online met vrienden. In deze game race je van de meest extreme bergen op je ski’s, in je wingsuit, op je snowboard of met je paraglide met als doel een goede snelheid en door verschillende trucs een zo hoog mogelijke score te behalen! Deze game van Ubisoft is op 2 december 2016 uitgekomen voor de PS4, Xbox One en PC.

Heeft deze update voor jou een aantal goede verbeteringen met zich meegebracht? Of heb je voorheen al geen problemen gehad tijdens het cruisen door het witte gebergte? Laat het weten in de reacties!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch