Menu Premium

Nieuwe Star Wars Jedi: Fallen Order poster gelekt

Hylke Haagsma 12/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een poster van Star Wars Jedi: Fallen Order is mogelijk gelekt doormiddel van een T-shirt op Amazon. Dit weekend krijgen we meer informatie en beelden van de game te zien. Maar dit is alvast een fijn voorproefje.

Star Wars

Wat is er te ontdekken in deze poster?

Op de voorgrond van de art zie je een menselijk figuur met een lightsaber. Of het een vrouw of een man is, dat is niet te zien.  Naast dit figuur is een droid te vinden. De droid lijkt niet op een droid die wel al kennen. De droid maakt een aantal runes zichtbaar op de muur. Zijn dit heilige teksten zoals we ook in The Last Jedi zagen? Op de achtergrond zien we ook een hoop T.I.E fighters. En wat doet dat gigantische ruimteschip dan op diezelfde achtergrond? Het schip lijkt op een Venator-class Star Destroyer. Weet jij nog meer te ontdekken in deze nieuwe poster?

Een nieuwe teaser voor Star Wars Jedi: Fallen Order

Het EA Star Wars Twitter-account liet ook een eigen teaser zien, die een afbeelding van een gehulde lichtzwaard en de uitdrukking “Don’t stand out.” lijkt te tonen. Dit is waarschijnlijk een verwijzing naar het verhaal, waarin de overgebleven Jedi zijn ondergedoken. Van deze game wordt gezegd dat hij zich afspeelt tijdens een donkere tijd voor de galaxy, terwijl Empreror zijn macht consolideert en de weinige overgebleven Jedi achtervolgt. We hebben geen naam of andere identificerende informatie over de protagonist, dus het is nog moeilijk te zeggen hoe dit nieuwe verhaal zich zal verbinden met het hoofdverhaal van de sage.

Gaat dit een goede Star Wars game worden van EA?

EA kreeg de nodige kritieken voor de eerdere games die ze hebben gemaakt in een sterrenstelsel hier ver ver vandaan. Battlefront 2 kreeg enorm veel kritiek vanwege de lootboxes die de game had. De game voelt volgens sommige ook teveel als een Battlefield game met een Star Wars jasje. Wanneer we nu als Jedi aan de slag mogen, zou dit toch niet meer het geval moeten zijn. Kijk jij uit naar de nieuwe Star Wars game van EA? Of laat je deze bij voorhand al aan je voorbij gaan?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch