Menu Premium

Nieuwe Rainbow Six Siege update brengt Loot Boxes met zich mee

Maarten van Steijn 12/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog niet eerder is het voorgekomen dat er in Ubisoft’s First Person tactical shooter Rainbow Six Siege Loot Boxes te verkrijgen waren. Met update 2.11, die vandaag te checken is, gaat hier verandering in komen. Hiermee kunnen spelers zichzelf ontfermen over meer dan honderd verschillende cosmetische aanpassingen – van helmen en outfits tot aan weapon skins aan toe.

De Loot Crates gaan de naam Alpha Packs krijgen. In deze Alpha Packs ga je naast de reguliere items ook een aantal dikke, nieuwe Legedary-level items tegenkomen. Ook gaat er bepaald systeem komen waarbij je na genoeg spelen steeds nieuwe Loot Boxes mag openen, maar hierover wilt Ubisoft nog niet veel kwijt. Wel is het zo dat de items die je kunt verkrijgen uit de Boxes, puur op geluk gebaseerd zijn. Bij het openen zou je een enorm simpel item kunnen verwachten, of daarentegen misschien wel een Legendary item.

Deze aankomende update introduceert niet alleen het Loot Boxes systeem, ook een aantal veel voorkomende bugs zullen straks verleden tijd zijn. Zo gaat Ibana’s X-KAIROS Launcher wat soepeler in de omgang worden. Je kan straks bijvoorbeeld niet meer je met launcher tussen twee reinforced walls verstoppen. De spawnkills tijdens de map Kanal zijn met deze patch ook weer verholpen, doordat er extra plekken zijn gemaakt waar je cover achter kunt zoeken.

Volgende week gaat Ubisoft antwoorden geven op de manier waarop de Alpha Packs onderdeel gaat worden van de game. Zit jij te wachten op Loot Boxes in een game als deze, of hadden ze zich beter nog meer kunnen richten op het verhelpen van bugs? Laat weten in de reacties hoe jij hierover denkt.

Bron: vg247.com

Loading...
 • spoofghost

  Al weer een game verpest met de loot-tyfus, Jammer

  • Kid MMXV

   Al weer een betaalde game verpest met de loot-tyfus, Jammer en zeer kwalijk.
   Fuck off met introductie van dit soort systemen in betaalde games.

   • spoofghost

    Nou niet alleen in betaalde games … ze mogen van mij echt overal oprotten met die shit.

    • diego

     ehh…. je kan de loot boxen niet kopen…… je kan de losse skins gwn kopen met ingame money of met ect geld (al vanaf dag 1 omdat de DLC gratis is) en de kans dat je een pack krijgt word elke ronde groter….. dus voortaan voordat jullie gaan zeiken doe iets meer onderzoek 😉

     • Toiletborstel

      pay to be cooler than everyone around you type of shit zuigt.
      lekker overslaan deze titel, en de rest van ubi$oft.

     • Peter

      “Pay to look cool” is niks mis mee..
      Kan ik genieten hoe cool iemand is als ik z’n kop dr af schiet.

      Pay 2 win is wel het gezwel in de game wereld wat uitgeroeid moet worden.

 • Ik heb ’t laatst een uur gespeeld en meteen terug gebracht. Wat en tergend besturing en trage gameplay. Bah.

  • Blueghost12

   Dat komt dan waarschijnlijk en omdat je er aan moet wennen en dat je er waarschijnlijk niet zo goed in bent. Zonde dat je dan zo’n parel gaat missen.

   • Ja ik vond de besturing zo kut en slecht reageren vergeleken met shooters die ik gewend ben, dat ik daar idd niet aan kan wennen. En je moet je er inderdaad flink in verdiepen wil je er dan ook goed in worden.

  • Peter

   Tis ook geen standaard “run and gun”-shooter a la CoD en Battlefield.

 • Blueghost12

  Ik ben eigenlijk altijd tegen loot boxes en dan vooral bij Battlefield of call of duty. Maar bij R6 vindt ik dit juist een toevoeging omdat je de spullen ook sowieso kan kopen met de currency in de game en nu dus op deze manier dus ik zie hier geen min kanten aan.

  • Peter

   Denk dat die boxen echt wel te koop gaan worden.
   Puur cosmetisch, dus lekker boeiend dat iemand er ‘cool’ uitziet.
   Kogels vangen zal niet anders worden, lees als: geen pay2win.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord