Menu Premium

Nieuwe Rainbow Six Siege update brengt Loot Boxes met zich mee

Maarten van Steijn 12/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog niet eerder is het voorgekomen dat er in Ubisoft’s First Person tactical shooter Rainbow Six Siege Loot Boxes te verkrijgen waren. Met update 2.11, die vandaag te checken is, gaat hier verandering in komen. Hiermee kunnen spelers zichzelf ontfermen over meer dan honderd verschillende cosmetische aanpassingen – van helmen en outfits tot aan weapon skins aan toe.

De Loot Crates gaan de naam Alpha Packs krijgen. In deze Alpha Packs ga je naast de reguliere items ook een aantal dikke, nieuwe Legedary-level items tegenkomen. Ook gaat er bepaald systeem komen waarbij je na genoeg spelen steeds nieuwe Loot Boxes mag openen, maar hierover wilt Ubisoft nog niet veel kwijt. Wel is het zo dat de items die je kunt verkrijgen uit de Boxes, puur op geluk gebaseerd zijn. Bij het openen zou je een enorm simpel item kunnen verwachten, of daarentegen misschien wel een Legendary item.

Deze aankomende update introduceert niet alleen het Loot Boxes systeem, ook een aantal veel voorkomende bugs zullen straks verleden tijd zijn. Zo gaat Ibana’s X-KAIROS Launcher wat soepeler in de omgang worden. Je kan straks bijvoorbeeld niet meer je met launcher tussen twee reinforced walls verstoppen. De spawnkills tijdens de map Kanal zijn met deze patch ook weer verholpen, doordat er extra plekken zijn gemaakt waar je cover achter kunt zoeken.

Volgende week gaat Ubisoft antwoorden geven op de manier waarop de Alpha Packs onderdeel gaat worden van de game. Zit jij te wachten op Loot Boxes in een game als deze, of hadden ze zich beter nog meer kunnen richten op het verhelpen van bugs? Laat weten in de reacties hoe jij hierover denkt.

Bron: vg247.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch