Menu Premium

Nieuwe Rainbow Six Siege patch gaat cheaters te lijf

Yannick van Doorn 13/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag komen er nieuwe nieuwe patches voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Een bittere pil voor cheaters, want met de nieuwe patch zal elke vorm van cheaten een permanente ban opleveren.

Patch 1.3 zal vandaag op de PC verschijnen – deze patch komt op 20 januari naar PlayStation 4 en Xbox One – terwijl patch 1.2 naar de consoles komt. Naast de permanente ban voor cheaten, waar eerst een ban voor drie dagen op stond, gaat Ubisoft als grootste verandering een nieuwe methode introduceren om tegen te gaan dat gamers van de verdedigende partij tijdens de preparation stage buiten lopen. Zij zullen namelijk direct op de dood getrakteerd worden. Deze methode wordt eerst getest op Xbox One en als dit succes oplevert, gaat dit ook toegepast worden op de PC en PlayStation 4-versies van de game.

Ook moet de online-ervaring van spelers op consoles verbeteren middels deze patch. Vorige week werd de tick rate van de PC-versie namelijk opgeschroefd tot 60 per seconde en deze nieuwe patch zorgt ervoor dat dit ook op de console gaat gebeuren. Dit leidt tot betere hit registration en minder lag, aspecten waar spelers kritiek op hadden in Rainbow Six Siege.

Voor het volledige overzicht aan updates en veranderingen verwijzen we je naar de bronvermelding. Voor wie dit niet genoeg is; patch 2.0 zal al op 2 februari verschijnen op zowel PC, PlayStation 4 als Xbox One. Zijn dit de veranderingen waar jij naar op zoek bent? Laat het weten in de comments.

Bron: Ubisoft

Nieuwe Rainbow Six Siege patch gaat cheaters te lijf

Nieuwe Rainbow Six Siege patch gaat cheaters te lijf

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch