Menu Premium

Nieuwe patch Rainbow Six Siege vandaag beschikbaar

Franky Mangal 16/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rainbow Six Siege ligt al eventjes in de winkels, maar de lancering is niet helemaal vlekkeloos verlopen. Ubisoft doet er alles aan om de speelervaring te verbeteren heeft vandaag voor alle platformen een nieuwe patch beschikbaar gesteld die een aantal problemen zou moeten verhelpen.

De patch voor Rainbow Six Siege moet onder andere de problemen met de hit detectie oplossen en de balans in de game verbeteren. Één van de belangrijkste updates is een verbeterde tick ratio op PC, die verdubbeld wordt van 30 naar 60 ticks per seconde, waarmee ook de server updates verbeterd worden. Daarnaast wordt er een auto-kick feature toegevoegd om het aantal opzettelijke team killers tegen te gaan, die nu nog bijna 2 procent van de matches beïnvloeden. Ook de kleur van het bloed, dat volgens de community te fluorescerend zou zijn, wordt met deze patch verbeterd.

Andere zaken die verholpen worden zijn bugs waarbij een drone door de vloer zakt waardoor speler vast kwamen te zitten, onnauwkeurige kill cams en een sterk verbeterde zichtbaarheid aan de scope van Glaz. Hiernaast zijn er ook verbeteringen doorgevoerd aan de algehele gameplay, level design, user interface en visuele effecten. Voor de complete lijst met aanpassingen, kun je gerust even de bronvermelding checken.

Rainbos Six Siege is op 1 december verschenen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij zelf problemen ervaren met Rainbow Six: Siege, of loopt de game bij jou als een zonnetje? Laat het ons weten in de comments!

 Bron: Ubisoft Forum

Nieuwe patch Rainbow Six Siege vandaag beschikbaar

Nieuwe patch Rainbow Six Siege vandaag beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch