Menu Premium

Nieuwe info Halo 4

Gamekings Redactie 27/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

En dat allemaal dankzij een quiz voor retailers. De website ExpertZone van Microsoft, gemaakt om retailers tekst en uitleg te geven over hun producten, bevat een quiz die nieuwe info over Halo 4 prijsgeeft. Deze wordt begeleid door een paar afbeeldingen van het parade paardje van Microsoft’s console. Enkele slimme jongens hebben alle info samengesteld voor je.

Halo 4 bevat tien nieuwe wapens, waarvan er twee al zijn getoond tijdens de afgelopen E3. Dit waren de Light Rifle en de Scattershot, beide Forerunner wapens.

Verder zijn er twee nog onbekende voertuigen “plus many of your favourites from the past.” De twee voertuigen blijven helaas nog in mysterie gehuld.

Ook wordt het volgende gemeld: “Improved support to create, organise and track groups.” Gaat dit dan eindelijk de clan support zijn waar velen al jaren op zitten te wachten? In ieder geval zijn er tien multiplayer maps en zullen er meer komen door middel van DLC pakketten.

Een vette nieuwe feature is Spartan Ops, de DLC in de vorm van een soort televisie serie. Er komen elk seizoen vijftig nieuwe missies uit, voor het eerste seizoen verschijnen er vijf missies per week en dit tien weken lang. Deze missies worden ingeleid met een “high-quality cinematic” en zijn dus een campagne op zich naast de gewone campagne. Het eerste seizoen van Spartan Ops is gratis voor iedereen die de game heeft gekocht en het schijnt zo te zijn dat dit ongeveer twaalf uur gameplay extra biedt. Het klinkt in ieder geval goed!

De release datum van Halo 4 staat op 6 november dit jaar.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch