Menu Premium
Loading...

[Trailer] Nieuwe in-engine cinematic Total War: Warhammer

Karim Shehata 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

SEGA heeft zojuist een nieuwe trailer naar buiten gebracht van Total War: Warhammer. In de trailer, die je boven dit bericht kunt checken, word je getrakteerd op in-game cinematic spektakel en wordt er ook meteen een nieuw speelbaar ras onthuld, namelijk de Vampire Counts.

Total War: Warhammer belooft een interessante game binnen de franchise te worden. Waar je in de vorige delen vooral door het verleden van de mensheid speelde, geeft het Warhammer-universum natuurlijk iets nieuws mee, waaronder opvallende nieuwe rassen om de game mee te spelen. Een van die nieuwe rassen draagt de naam Vampire Counts, welke dodenmagie en necromantie zullen gaan toepassen. Dat is wel even wat anders dan speren, schilden en Romeinse soldaten!

Total War: Warhammer verschijnt op 24 mei voor de PC. De game zou oorspronkelijk eerder verschijnen, maar werd recentelijk een maand uitgesteld, onder meer zodat de game voor de release voorzien kon worden van uitgebreidere reviews van de pers. Total War: Warhammer is overigens niet de enige strategy-game waar The Creative Assembly op het moment aan werkt, want ook hebben zij de ontwikkeling in handen van Halo Wars 2, welke dit jaar moet gaan verschijnen voor PC en Xbox One.

Nieuwe in-engine cinematic Total War: Warhammer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch