Menu Premium

Nieuwe Hunter Lennox nu beschikbaar voor Evolve

Karen Koch 24/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week lieten we jullie al weten dat Evolve een nieuwe Season Pass zou krijgen. Als onderdeel van deze Season Pass zouden er onder andere een aantal nieuwe hunters beschikbaar worden gemaakt. Vandaag knalt de eerste van deze hunters de game binnen, want Lennox is nu beschikbaar voor Evolve!

Lennox is de eerste hunter die melee aanvallen toevoegt aan de game. Voorheen moest je alles met ranged weapons doen, maar nu kan je ook de monsters op hun bakkes slaan, mocht je daar behoefte aan hebben. Verder vecht Lennox in een mechanisch pak, Thunderchild, waardoor ze stevig in haar schoenen staat. Natuurlijk kan Lennox ook gewoon vanaf een afstandje monsters neerknallen met haar Autocannon en Thunder Strike-aanvallen.

Lennox is onderdeel van de nieuwe Season Pass van Evolve. Deze bevat ook nog drie andere hunters én een nieuw monster. Mocht je alleen behoefte hebben aan Lennox en haar Plasme Lance, kan je deze ook los aanschaffen. Evolve is, natuurlijk, beschikbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One, wat betekent dat je ook op deze drie platformen met de nieuwe character aan de slag kan!

Nieuwe Hunter Lennox nu beschikbaar voor Evolve

Nieuwe Hunter Lennox nu beschikbaar voor Evolve

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch