Menu Premium

Nieuwe geruchten over de details van de Xbox 720

Gamekings Redactie 18/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe geruchten over de details van de Xbox 720 worden vermeld in een acht pagina tellend artikel van Xbox World. Het tijdschrift kwam eerder met nieuws over de ‘Durango’ en dat werd bevestigd door wat een gelekt document van Microsoft zou moeten zijn.

Volgens de hoofdredacteur van Xbox World, Dan Dawkins, zal de informatie over de Xbox 720 een lange tijd vóór de E3 in juni onthuld worden door Microsoft. In januari schreef Xbox World over de plannen van Microsoft voor augmented reality, directional sound, en een Kinect voor vier spelers die niet alleen handen, maar ook vingers kan volgen. Aan die lijst voegt het tijdschrift nu de volgende informatie toe:

De nieuwe console zal, volgens het tijdschrift, gewoon ‘Xbox’ gaan heten en introduceert Kinect 2.0. Daarnaast wordt de next-gen console uitgerust met een Blu-ray speler, directional audio, een TV output en input, een innovatieve controller (wat dat ook mag zijn) en, in een later stadium, een augmented reality bril.

De dev kits voor de Xbox 720 zouden beschikken over 8 GB RAM-geheugen en een CPU met vier cores, onderverdeeld in vier ‘logical’ cores. Wat het uiterlijk betreft heeft Xbox World, op basis van de gelekte informatie, een 3D-model gemaakt van hoe zij denken dat de nieuwe Xbox eruit gaat zien.

“We hebben de onze gebouwd met hetzelfde glanzende oppervlak en gepatenteerde ‘VapourMG’ magnesiumlegering die Microsoft gebruikt voor haar Surface Tablets. De zilveren band is gemodelleerd naar Microsoft’s nieuwe ‘Wedge’ touch-toetsenbord en flexibele ‘Arc Touch’ muis”, wordt vermeld in het tijdschrift.

De komende console van Microsoft is niet de enige machine die wordt blootgesteld. In PSM3, een PlayStation magazine, zal een soortgelijk artikel te lezen zijn over de nieuwe Playstation 4.

Nieuwe geruchten over details van de Xbox 720

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch