Menu Premium

Nieuwe geruchten Call of Duty: Black Ops 2

Gamekings Redactie 20/02/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het najaar is nog lang niet in zicht, maar nieuwe geruchten over Call of Duty: Black Ops 2 duiken opnieuw op.

Activision heeft nog niks bekendgemaakt over de titel, maar er zijn twee nieuwe geruchten de wereld in gebracht over de game Call of Duty: Black Ops 2. Het Franse deel van de online winkel Amazon had gisteren namelijk in hun productenlijst de game staan. Wat vreemd is, aangezien deze titel nog niet aangekondigd is. Opvallender is nog wel dat een Frans gameblog beweert dat zij gevraagd zijn door Activision hun verhaal over dit nieuws te verwijderen en na dat te weigeren op een vermeende zwarte lijst van Activision te zijn gezet. Activision ontkent echter dat zij dit gedaan hebben en heeft laten weten dat de publisher geen journalisten op de zwarte lijst zet, en dit waarschijnlijk gewoon een misverstand is.

Amazon is niet de enige die informatie gaf over Black Ops 2. Op de sociale netwerk website Linkedin, was Black Ops 2 op een CV gevonden. Het CV is van een medewerker van de art studio Nerve Software. De firma, waarbij deze persoon werkt, heeft in het verleden ook meegewerkt met ontwikkelaar Treyarch. Daarnaast heeft Activision ook eerder deze maand tijdens het bellen met investeerders gezegd dat er dit jaar een nieuw deel in de Call of Duty serie met betekenisvolle innovatie aan zit te komen.

Wat denk jij? Gaat het nog lang duren voordat Activision Call of Duty: Black Ops 2 officieel aankondigd, of vind je dit allemaal nietszeggende geruchten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch