Menu Premium

Nieuwe games aangekondigd voor de Xbox 360

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet alleen wordt de Xbox One tijdens de E3 persconferentie van Microsoft in het zonnetje gezet, ook de Xbox 360 moet er aan geloven. Er zijn namelijk een aantal nieuwe games aangekondigd voor de Xbox 360.

Als eerst werd tijdens de persconferentie van Microsoft de trailer van de game Max: The Curse of Brotherhood laten zien. In de trailer zien we twee broertjes op een kamer wanneer er plots een licht verschijnt die een van de broertjes met zich mee trekt. Hier begint het avontuur, haal je broertje terug! De trailer laat ook meteen de gameplay zien en is een beetje in de stijl van de Little Big Planet serie.

Als tweede wordt de game Dark Souls 2 gepresenteerd. Een drukke trailer volgt waarin veel gevochten wordt. Er zijn warriors die middeleeuws gekleed zijn, druk bezig met het inhakken op demonen. Duidelijk is te zien dat er compleet andere gevechtstechnieken worden gebruikt dan in het eerste deel van de serie en de demonen waartegen je vecht zien er verrassend goed uit. Maar of ook deze game zo tergend moeilijk wordt is nog niet duidelijk.

Laten we wel wezen, deze games komen uit op de Xbox 360. Microsoft laat dus niet de console vallen zoals ze eerder wel deden bij de eerste Xbox toen de Xbox 360 uit kwam. Dat is goed nieuws voor de Xbox 360 gamers. Gewoon lekker blijven gamen op je oude vertrouwde console, met deze twee verrassende titels!

Nieuwe games aangekondigd voor de Xbox 360

Nieuwe games aangekondigd voor de Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch