Menu Premium

Nieuwe games aangekondigd voor de PS Vita

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De presentatie van Sony tijdens de E3 ging maar kort over de PS Vita, maar we weten wel iets meer over welke games die zullen worden uitgebracht. Er zijn allemaal nieuwe games aangekondigd voor de PS Vita en dat is maar goed ook, want de relatief nieuwe console kan ze goed gebruiken.

Je zult onder andere binnenkort al kunnen hack en slashen met Kratos, als je de God of War Collection koopt voor de Vita. Final Fantasy X , X-2 en Dead Nation zullen ook voor het systeem worden uitgebracht.

Vandaag werd er ook de aankondiging gedaan dat Telltale hun Walking Dead games op de PS Vita gaan uitbrengen. Deze games hebben het op de andere platforms al heel goed gedaan en nu zal je deze dus ook in de trein of op de wc kunnen spelen. Er komt zelfs nog een speciale PS Vita bundel uit met The Walking Dead.

Deze games maken een brug naar de mainstream games van het hoofdplatform en dat is best belangrijk. De Vita heeft namelijk nog wat goede games nodig, als ze de verkoopcijfers willen opkrikken.

Ik reis zelf niet heel veel, maar laat in de comments weten wanneer en waarom jij compact gamet. Wat je zou willen zien voor de PS Vita?

Nieuwe games aangekondigd voor de PS Vita

Nieuwe games aangekondigd voor de PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch