Menu Premium

De nieuwe game van Wolfenstein-ontwikkelaar MachineGames is “fucking bananas” volgens Bethesda

Jeroen Wiersma 13/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoofd marketing van Bethesda, Pete Hines, heeft een uitspraak gedaan over het project waar één van hun ontwikkelaars druk mee aan het werk is. Hines zelf heeft het al gespeeld en als we hem mogen geloven wordt de nieuwe game van Wolfenstein-ontwikkelaar MachineGames “fucking bananas”.

Ongeveer een jaar geleden, op de E3 van 2016, werd een titel geteased voor een nieuwe game: New Colossus. Toen al werd gedacht aan een sequel op Wolfenstein: The New Order, omdat deze in een rijtje stond met The New Order en Old Blood. New Colossus verwijst daarnaast naar een sonnet van Emma Lazarus, die – mocht je The New Order helemaal doorgespeeld hebben –  je wellicht bekend voor komt. Toen vorig jaar augustus een voice actrice haar mond voorbij praatte lag het er wel heel erg dik bovenop. MachineGames is zo goed als zeker bezig met een sequal op Wolfenstein: The New Order.

We zijn natuurlijk al intense actie gewend van Wolfenstein-ontwikkelaar MachineGames, maar zo te horen wordt ons in de nabije toekomst nog heel wat voorgeschoteld. De kans is echter klein dat we snel meer te weten komen, omdat dat de aandacht van Prey zou afleiden die begin mei wordt uitgebracht door Bethesa. Wie weet op de E3 2017?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch