Menu Premium

‘Nieuwe game van ontwikkelaar Naughty Dog gelekt’

Hylke Haagsma 30/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Last of Us, Uncharted… We hebben behoorlijk wat games gekregen van Naughty Dog met een indrukwekkende kwaliteit. Nu is er een gerucht rondom een nieuw project van de succesvolle studio. Wat gaan we krijgen in de toekomst…?

Stray’s Cross is de nieuwste titel van Naughty Dog?

Volgens vertrouwelijke informatie, die werd besproken op een meeting van Sony en Naughty Dog, zou Naughty Dog werken aan een titel met de tijdelijke naam “Stray’s cross”. Stray’s Cross is volgens de informatie een first-person action/adventure game. En dat zou zich afspelen in een steampunk setting. Je zou in deze game spelen met twee protagonisten. Dat zouden een voormalige wetenschapster en een crimineel op de vlucht zijn. De twee ontmoeten elkaar per toeval en moeten hierna samenwerken om een conflict op te lossen. Een conflinct waarbij de wereld ernstig in gevaar is.

Het gerucht is komt van 4Chan. Er wordt enkel gesproken over “vertrouwelijke informatie”. We weten niet van wie deze informatie precies komt. Zeker aangezien geen officiële bronnen dit hebben bevestigd is het de vraag of het hier om de waarheid gaat.

Wij zijn benieuwd naar wat de studio gaat doen na The Last of Us 2! Wat vinden jullie van dit mogelijke leak? En denken jullie dat het om een PlayStation 5 gaat? Laat  ons direct jouw mening horen in de comments! We horen het graag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch