Menu Premium

Nieuwe episode van The Walking Dead game eind juni

Gamekings Redactie 17/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het tweede deel van de vijfdelige The Walking Dead videogame-serie waar Telltale momenteel aan werkt, komt volgens de studio ergens eind juni uit. De releasedatum voor de nieuwe episode is door de studio vaag gehouden, omdat Telltale nog wacht op het certificatieproces.

Telltale baseert zich voor deze game op de comics en niet op de tv-serie. We volgen een andere groep overlevenden dan die van Rick Grimes, die zowel op tv als in de comic de hoofdrol heeft. Episode 2 met de titel ‘Starved for Help’ begint drie maanden na Episode 1 (‘A New Day’). Een voedseltekort speelt een grote rol in het nieuwe deel, zo liet Telltale in een interview aan Kotaku weten.

Omdat voedsel op rantsoen wordt uitgedeeld moet je keuzes maken aan wie je wel of geen eten geeft. Een interessant detail is hierbij dat de game telkens in de hoek van het beeld laat zien dat je keuzes ‘genoteerd’ worden door middel van meldingen als: “Kenny noticed that you were kind to his son”, of “Mark will remember that you said that.”

Nog even wachten dus, maar gelukkig kunnen we eind van de maand onze Walking Dead verslaving voeden. Brains…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch