Menu Premium

Nieuwe DmC screenshots en Dante’s geschiedenis

Gamekings Redactie 02/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom heeft een lading nieuwe screenshots en artwork vrijgegeven van de nieuwe Devil May Cry reboot DmC. Daarnaast greep de uitgever deze kans aan om wat meer te vertellen over de “nieuwe” Dante.

“DmC’s Dante is een jongeman die door het leven gaat zonder enig respect voor autoriteit of de samenleving in zijn geheel. Dante weet dat hij geen mens is, maar weet ook dat hij niet op de demonen lijkt die hem al zijn hele leven terroriseren. Hij voelt zich als een eenling gevangen tussen twee werelden.” Aldus de Capcom Unity Blog.

De geschiedenis van de man gaat verder: “Dante groeide op in verschillende instellingen, kindertehuizen, jeugdgevangenissen en opvangtehuizen. Deze werden over het algemeen geleid door demonen en verslechterde de jeugd van Dante door nog meer geweld en martelingen. Hierdoor is het ook niet vreemd dat Dante een verschrikkelijke haat heeft opgebouwd voor demonen. Hij kiest daarom de kant van de kleine man, diegene die het slachtoffer zijn van de oneerlijke samenleving.”

Toen de game net aangekondigd was, werd de nieuwe Dante niet bepaald goed ontvangen. Maar volgens mede-oprichter van ontwikkelaar Ninja Theory Tameem Antoniades wilde de sceptische fans van de serie stiekem de nieuwe Dante toch vet vinden. Dat was echter helemaal niet het geval. De oplossing bleek simpel, want in november kondigde de ontwikkelaar aan dat DmC zich afspeelt in een parallel universum waardoor er dus ook een andere Dante de hoofdrol zal spelen. Of deze hoofdrolspeler net zo in de smaak zal vallen als zijn voorganger, zien we pas in de zomer. Dan begint het demonenjagen namelijk in DmC op de Xbox 360 en PlayStation 3.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch