Menu Premium

Nieuwe details van de Watch Dogs ctOS-app

Gamekings Redactie 26/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen kunnen we aan de slag met Watch Dogs! Op de dag dat de game uitkomt, verschijnt er ook een speciale app. Nu een paar uur voor de game in de winkels ligt, zijn er nieuwe details van de Watch Dogs ctOS-app bekendgemaakt.

De ontwikkeling van Watch Dogs begon al in 2008 en op de E3 2012 kregen we de eerste beelden te zien. Iedereen was laaiend enthousiast, want de game was revolutionair. Nu zijn we inmiddels twee jaar verder en is de hype een stuk minder geworden. Dat betekent echter niet dat we een zooitje bagger voorgeschoteld krijgen, want het concept is nog steeds bruut. Deze Watch Dogs-app showt even waar deze hele game om draait. Het is namelijk niet dat je lukraak alles gaat vermoorden om je heen, maar dat je met een beetje skills en het gebruik van je mobiele telefoon, je door de game begeeft. Deze app laat je de strijd aangaan met andere mensen die gebruik maken van de app, of mensen die de game echt spelen op hun console. De app laat je interactief meedoen met de game, want jij kan namelijk de stad hacken en het voor de anderen allemaal een stukje moeilijker maken. In een race zet je gewoon een zooi paaltjes omhoog, zodat de anderen beginnen aan het welbekende vangrail beukwerk.

De app is helemaal voor nop verkrijgbaar en er zullen ook geen micro-transacties in te vinden zijn. Ook hoef je niet in het bezit van Watch Dogs te zijn om met de app te kunnen handelen. De ctOS-app beschikt over twee verschillende modes, namelijk de Race- en Free Ride-modes. In beide gevallen moet je je tegenstander proberen tegen te houden en zorgen dat zij niet de race of ‘free ride’ uit kunnen rijden. Alles is geoorloofd, je kunt zelfs helicopters met snipers op de PC -of console-speler sturen. In de app zitten 26 doelen die je kunt voltooien, dertien voor elke modus. Ook is het mogelijk om zowel tegen je vrienden, als met onbekende personen de strijd aan te gaan.

Morgen komt Watch Dogs uit voor de PlayStation 3, de PlayStation 4, de Xbox 360, de Xbox One en de PC. Later dit jaar zit er ook nog een Wii U-versie aan te komen, maar daarover later meer. Voor de optimale beleving van Watch Dogs, is het hebben van de app misschien wel een must. Vanaf morgen is de app te downloaden in de appstore voor Android- en iOS-apparaten.

Nieuwe details van de Watch Dogs ctOS-app

Nieuwe details van de Watch Dogs ctOS-app

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch