Menu Premium

Nieuwe details over de Forza Horizon Rally DLC

Gamekings Redactie 26/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Forza Horizon gaat in december aangevuld worden met smalle landweggetjes waar jij met je opgefokte, modderige hatchbacks doorheen kan knallen, want dan komt de nieuwe Rally DLC uit.

Nieuwe details over de Forza Horizon Rally DLC blijven binnen stromen, maar wat kunnen we nu eigenlijk verwachten? Ralph Fulton, design-director bij Playground Games, omschrijft de DLC als een pure rally-ervaring. De mannen bij Playground Games zijn nog lang niet klaar – en zullen dat waarschijnlijk pas enkele dagen voor de release zijn – maar na meer dan een maand werk zijn er wel al een heleboel dingen afgerond.

Wat de DLC brengt zijn zeven rallies die zijn opgebroken in meerdere stages. Een gok van meneer Fulton die het exacte aantal niet uit zijn hoofd wist! Deze zijn niet verwerkt in de open wereld van Forza Horizon, maar zijn toegevoegd als een los Championship waar je doorheen kan scheuren. Het Championship is niet in de wereld geplaatst, omdat het lastig is om de rally stages in de wereld te plaatsen als je er rekening mee moet houden dat niet iedereen de DLC koopt. Nieuwe details over de Forza Horizon Rally DLC met betrekking tot de wagens waarmee je de DLC te lijf kan gaan, blijven helaas uit.

In Forza Horizon kon je je bak al besmeuren met modder, maar het echte rally-werk waarin één auto een stage aflegt, ontbrak volgens de makers. De focus ligt nu dus ook op het echte rally-gevoel, waarin je tegen de klok rijdt en met trillende vingers je stuur vastklampt omdat je met een goede 200 km/u de bomen links en rechts van je voorbij ziet schieten.

Heb je zo een duidelijk idee van wat dit in gaat houden en denk je dat dit mogelijk is binnen de game? Heeft dit volgens jou toegevoegde waarde binnen Forza Horizon en ga je hem halen? Of is het een overbodig stukje DLC om wat centjes te verdienen?

Nieuwe details over de Forza Horizon Rally DLC

Nieuwe details over de Forza Horizon Rally DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch