Menu Premium

Nieuwe Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy screenshots gelekt

Roy de Keijzer 14/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op NeoGAF zijn vandaag een viertal screenshots uitgelekt van de Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy. De screenshots die afkomstig zijn van het digitale tijdschrift Game Informer bevatten een aantal nieuwe beelden van de remaster van de originele Crash Bandicoot trilogie. Je kunt de Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy screenshots hieronder met eigen ogen bekijken. Wanneer deze verfriste trilogie verkrijgbaar is in de winkel is nog niet bekend gemaakt door Naughty Dog.

Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy

Crash Bandicoot was één van de grote titels in het tijdperk van de eerste PlayStation, met drie verschillende titels van developer Naughty Dog. Crash Bandicoot was een grote naam in de wereld van platformgames. De franchise kende ook op de PlayStation 2 en de Xbox meerdere releases, maar wist op dit platform nooit meer zo te schitteren als voorheen. Na een viertal matige releases voor deze platformen was het lange tijd stil rondom iedereen’s favoriete buideldas.

Na ruim 8 jaar zonder nieuwe titels komt er nu dan eindelijk weer iets nieuws onze kant op, in de vorm van Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy. Het mag dan misschien geen nieuwe game zijn, maar de beelden zien er in ieder geval zeer verfrissend uit. Tijdens de PlayStation Experience van 2016 was er ook al een trailer van deze remaster te bewonderen, deze trailer kan je hier terugzien. Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy moet ergens in 2017 verschijnen voor de PlayStation 4.

Wat vind jij Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy screenshots? Speelde jij vroeger ook de Crash Bandicoot games op de PlayStation? Laat het weten in de comments hieronder!

Bron: NeoGAF

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch